İşçilerin üzerine inşaat demirleri düştü: 2 yaralı

Manisa'da yapımı devam eden köprülü kavşağın şantiyesinde işçilerin üzerine demir çubuklar düştü. Olayda 2 işçi yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Kasım 2012 20:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, saat 16.45 sıralarında yapımı devam eden Kenan Evren Sanayi Sitesi köprülü kavşağı şantiyesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, inşaat çalışmaları sırasında kazı yapılan alanda demir bağlamakta olan işçilerin üzerine demir çubuklar düştü. Muhterem Sümbül (35) ve Murat Çelik (22) isimli işçilerin demir yığınlarının altında kaldığını gören diğer şantiye işçileri, hemen itfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, demir yığınlarının altında kalan işçileri çıkarmak için yoğun çaba sarf etti. Yaralı işçilerin kurtarılması sırasında iş makinesinin üzerine çıkan bir işçi de kısa süreli sinir krizi geçirdi.

Demir kesme makasları ile demir yığınlarının altına giren itfaiye ekipleri, yaralı işçileri uzun uğraşlar sonucu güçlükle çıkardı. Yaklaşık 1 saat demirlerin arasında yaşam mücadelesi veren işçiler, 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Manisa Devlet Hastanesi ve Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan işçilerden birinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber